Fietsen in de Hoge Venen

March 31, 2008 1

Nog snel even voor de Raid Vert het Belgische landschap befietsen, dat was het idee dit weekend voor Arnaud, die met Joris en Danny naar Robertville vertrok. Wat bleek: er lagen nog minieme hoeveelheden modder en sneeuw, waardoor het buiten spelen een echt AR-karakter kreeg: bike-pushing, bike-carrying, rivieren doorwaden etc.

This is a test..

March 30, 2008 0

Vandaag, Zondag 30 Maart, samen met Peggy even het parcours gaan testen dat we voor de komende Bever Doe-dagen hebben uitgezet in de buurt van de Evenement locatie aan de rand van de Elspeetse Heide bij Vierhouten. Ondanks het miezerweer een driedubbel succes: De Veluwe op zijn mooist, de Deuter rugzak voldoet prima en de achillespeesblessure lijkt weer verleden tijd.

X-Bionische spullen…

March 28, 2008 6

Gisteren hebben we bij TCK in Heerlen het gros van onze materialen opgehaald. De materialen van Leki en Ortlieb kenden we natuurlijk al langer, maar ons hoofdmerk X-Bionic kenden we zelf ook alleen nog maar van de plaatjes en reviews. Maar wat een mooi spul! Na een uurtje passen en meten hebben we ons in onze hagelnieuwe outfit gehesen en zijn we naar de Brunsummerheide gereden om daar de schoenen en kleding te testen. Gelukkig [More…]