Verticaal trainen in Spanje

June 29, 2008 4

Arnaud was de laatste weken in Spanje aan het werk. Naast Vino Tinto drinken en auto rijden, heeft hij toch nog een tikje weten te trainen. Dat betekende in dit geval bergen op rennen. De mooiste training (OK, we bedoelen zwaarste) was donderdagavond, lekker rustig tijdens de halve finale van de Furia Roja – het Spaanse Elftal.

Materialen: Deuter S-Lite rugzak

June 15, 2008 1

Sinds gisteren hebben wij een nieuwe rubriek geopend op de website: Materialen. Hierin beschrijven wij producten die wij in de wedstrijden gebruiken, aan de hand van gebruikservaringen. De spits wordt afgebeten met één van de belangrijkste uitrustingsstukken uit het assortiment, de rugzak. Omschrijving: De Deuter S-Lite rugzak is oorspronkelijk ontworpen voor Skitour races. Bij Team X-Bionic eerste keuze voor gebruik in Adventure-Races en (langere) trainingen in alle sportdisciplines. (Lees meer)

X-Bionic Veluwe Classic

June 13, 2008 1

In het eerste weekend van oktober 2008 organiseren we een 16 uurs Adventure Race, die de naam “X-Bionic Veluwe Classic” heeft meegekregen. Alle informatie over deze race kun je nu op deze pagina vinden: X-Bionic Veluwe Classic. Je kunt je vanaf nu dus ook inschrijven! Het is 95% zeker dat tijdens deze race ook gestreden gaat worden om de Nederlandse Studenten Kampioenschappen. Ben je student? Schrijf je dan samen met een collega-student in en ga [More…]