Kian weet wat goed voor je is…

September 29, 2008 0

Kian, de jonge telg van onze Team-Ami concullega’s Winfried en Miriam weet al op jonge leeftijd precies wat hij wil. Geen inferieure kwaliteit onderkleding, maar enkel het beste van het beste wil hij aan zo’n gespierde lijf hebben. Geen wonder dus dat hij bij X-Bionic is uitgekomen! Kian, als je de navigatietalenten en kracht van je vader weet te combineren met de souplesse van je moeder, dan houden wij een plekje voor je vrij!

Orientatieloopje Papendal

September 24, 2008 0

Mitch en Arnie waren woensdagavond te gast bij de Orientatielopers van Argus. Een Sprint-loopje (dat betekent hier geen 8 uur, maar 3km) met maar liefst 17 CPs werd afgelegd. Tijd van de winnaar 15 min 0 sec. Wij waren heel wat langzamer: 21:04 voor Mitch en 20:10 voor Arnie. Aanrader om dit vaker te doen; het is gezellig en moeilijk.

Dam2Dam

September 24, 2008 0

Massa evenementen vallen niet echt onder het kopje ‘adventure’. Maar Elwin maakte (weer) eens een uitzondering. De Dam tot Dam loop moet elke (reserve) Amsterdammer eens gedaan hebben. Met het 15 koppige bedrijfsteam van McCain werd een mooi sponsorbedrag bij elkaar gelopen voor KIKA. Waar je overigens nog altijd een duit aan bij kunt dragen: http://www.foodservice.mccain.nl/nieuws/damtodamloop.ecp Deze loop van 16km van Amsterdam naar Zaandam is geen loop om een mooie tijd neer te zetten. Door warmte [More…]