30 uur racen…

May 30, 2009 12

Op dit moment is Arnaud bezig met de Raid XL… een 30 uurs non-stop adventure race in de Belgische Ardennen, waarbij dit jaar de NK titels worden verdeeld… Voor het eerst in de lange historie van deze race ben ik er niet bij en dat is een raar idee. Het is vooral vreemd als ik nu denk aan wat ik vandaag allemaal gedaan heb, in de tijd dat ze in België aan het racen zijn. [More…]

Inschrijving X-Bionic Veluwe Classic 2009 geopend

May 27, 2009 0

Op www.teamxbionic.nl/veluwe-ar is de inschrijving voor de editie van 2009 geopend. Ook dit jaar is aan de Veluwe Classic het NSK-AR toegekend, dus dat wordt een dolle boel. Hou de site in de gaten voor aanvullende info.

Triathlon op de dinsdagavond

May 20, 2009 2

Arnaud deed gisteren plotseling mee aan een korte triathlon in Bennekom. De afstanden waren 500 m zwemmen, 22 km fietsen en 5.5 km lopen. Alleen na het zwemmen is de tussentijd bekend: 08:40.  Zijn totaaltijd was 1:18:12. Highlights: stopwatch laten verdrinken en rondjes draaien met de mountainbike tussen ultralichte-tijdritfietjes.   

Arnaud en Michiel geven NKBV cursus in Zwitserland

May 13, 2009 5

Het lijkt nu vrijwel zeker dat Arnaud en Michiel, samen met maatje Bob de Kort, deze zomer een klimcursus geven voor de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging in de Zwitserse Alpen. Het betreft een gevorderden cursus voor jeugd van 16 tot 18 jaar waarbij de nadruk ligt op zelfstandig klimmen over gletsjers en (mogelijk steile) sneeuw en ijs. Plaats van handeling is het Turtmanntal. Onze X-Bionische onderkleding zal in dergelijke ijzige omstandigheden uitstekend tot zijn recht komen!

EHBO (Enige Handigheidjes Bij Ongevallen..)

May 6, 2009 14

Pics: Aneta Bawiec, Text: Elwin van der Gragt.  1 Mei 2009 – Luerdisser Klippen, Ith (D) Zo houd ik mij nog vast aan een goede greep om mijn 1e zekering te plaatsen en het moment erop lig ik een aantal meter lager op de grond, met dezelfde greep nog in de hand. De pijn zegt me dat het mis is met mijn rechter enkel. .. Een relaas van een ‘Grounder’, ofwel een hardhandige ongeplande terugkeer naar [More…]