VC-2011: Uitwisseling

De VC-2011 wordt als vanouds weer helemaal anders, zoals u kunt verwachten van Team X-Bionic. Het parcours past goed in elkaar en zit barstensvol ‘wie-had-dat-ooit-gedacht’ elementen.

Tevens wordt er dit jaar onder de finishers een speciale prijs verloot: Een ‘Free-Entree’ voor een race in Polen, georganiseerd door het topteam ‘360º’.
Andersom zal er een Pools team instappen in de VC-2011. De loting voor deze invitatie heeft al plaatsgevonden tijdens de prijsuitreiking van de ‘Rajd-Miejski’ (City-raid) in Gliwice. Opvallend genoeg waren dat de winnaars van die race, Team Code34/360stopni (Łukasz Warmuz en Ireneusz Waluga), dus de lat ligt alvast hoog.. 😉
Wij hopen met deze uitwisseling de sporthorizon weer te verleggen.

Code34/360stopni
Team 'Code34/360stopni'

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on VC-2011: Uitwisseling

  1. Wauw, leuk idee! Alleen jammer dat 360 gewonnen heeft! Was dat niet dat team dat vorig jaar bij de HARZ voor lag op Salamon????

  2. Dat waren volgens mij wel een paar anderen van het team, maar netto maakt dat allemaal niet zo heel veel uit. Die lui zijn gewoon allemaal héél rap… Dussuh, trainze Wodi!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*