Een heerlijk avondje oriënteren

Er zijn van die dingen die elke keer weer verrassend leuk zijn om te doen. Waarom dan niet vaker oriëntatieloopjes meepikken? Tsja, de afstanden zijn natuurlijk niet echt indrukwekkend te noemen dus met een goed uurtje ben je wel klaar. Maar toch… zo was er woensdag een zomeravond loopje in Ede, georganiseerd door de mensen van Argus. Het tijdschema is ideaal: dagje werken, op de fiets naar Ede, goed uurtje hollen en op de fiets weer naar huis. Mooie combi-training. De grootste moeilijkheid was het vinden van de start (ach, wat extra fietskilometers), maar daarna verliep het oriënteren eigenlijk prima. Een ietwat verouderde kaart, maar dat geldt voor iedereen, dus dat mocht de pret niet drukken. Zelf liep ik wel aardig, al was de fut er aan het eind van de dag wel zo’n beetje uit. Het begin ging super, maar halverwege was ik na een soort van vage aanvaring met een concullega even de concentratie kwijt, wat me aardig wat tijd kostte bij twee posten. Ach, dat hoort er ook gewoon bij. Uiteindelijk zat er voor mij een plek rond de middenmoot in op de 8 km, niks mis mee. Wodi moest een paar minuutjes op me toegeven. Bij de 5.4 km vermaakte ook Liz zich opperbest en niet zonder resultaat! Ze werd 2e overall én 1e dame. Hatsjekidee, als dat niet even lekker is op een zomeravondje. Zouden we vaker moeten doen 😉 Even kijken op www.nolb.nl

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Een heerlijk avondje oriënteren

  1. Stiekem hoopte ik dat ik na al die jaren van training nu wel eindelijk Harm zou kunnen verslaan, maar helaas. Harm bleef ook nu weer te sterk voor mij, volgende keer beter! Was leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*