Aanrader: Deuter Pace 30L rugzak!!

Deuter Pace 30
Deuter Pace 30

Deuter kent iedereen natuurlijk al láng van de oerdegelijke trekkingrugzakken. Nu hebben wij graag degelijk materiaal, maar het moet bovenal praktisch zijn en zo mogelijk ook lichtgewicht. Met de nieuwste rugzakken in de lichtgewicht serie, de PACE rugzakken, heeft Deuter écht een heel mooie, functionele en lichte serie rugzakken weten te maken. Wij hebben de 30 liter rugzak ondertussen uitgebreid getest. In het heel kort: geniale rugzak! Oké, dat vraagt natuurlijk om wat onderbouwing… Brede mesh schouderbanden, die ook bij een volle rugzak comfortabel blijven. Buitengewoon stabiel, prima mesh vak op de heupgordel, materiaallus voor het klimmen en ook not eens goed te comprimeren voor als de rugzak niet vol zit. Deze afstelmogelijkheden maken de rugzak erg breed inzetbaar, door de slimme plaatsing van de gespen kun je zelfs je ski’s prima op de rugzak monteren. Verder heeft de rugzak een grote helmflap, waar je zelfs bij een volle rugzak je helm nog makkelijk in kunt stoppen. Dat hebben we niet vaak gezien! De stabiliteit komt natuurlijk door een combinatie van zaken, maar ik ben erg gecharmeerd van de bandjes bovenop de schouderbanden, waarmee je de rugzak goed tegen je rug kunt trekken. Kleine moeite, veel plezier. Meer info over deze fraaie rugzak vind je hier: PACE 30

De Deuter Pace 20 lijkt overigens zeer sterk op de hier eerder besproken Deuter S-Lite rugzak, die we al een aantal jaren naar volle tevredenheid gebruiken.

Fluitje
Ruim helmvak
Heupvakje

 

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*