Raid Vert

Vrijdag en zaterdag werd in de Ardennen, wederom onder zware en natte omstandigheden, de tweede versie van de Raid Vert gehouden. De hele Nederlandse top was aanwezig, met daarnaast nog een aantal Belgische en Franse teams. Onze beide teams maakten in het begin van het wedstrijd een stevige orientatiefout, wisten op verschillende momenten terug te komen tot een 3e plek, maar moesten op het einde toch nog toegeven. Net naast het overall podium dus, maar Harm en Elwin eindigden wel als 4e overall en 3e team in de WERS-uitslag, waarin ze waarschijnlijk ook aan de leiding blijven. Arnaud en Michiel finishten een paar minuten na Harm en Elwin en legden daarmee dus netjes beslag op de 5e plaats overall, 4e plaats WERS. Winnaar werd het Franse team Cap Opale.

Verslagen, foto’s, Google-maps etc. volgen nog.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Raid Vert

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*