International Surfday 2011

Klotsbak
L verlaat de Wasmachine

Afgelopen Zondag was het weer zo’n voorrecht om vlakbij Neerland’s Surf hotspot te wonen. Het was feest bij de Hotzone/Timboektoe bij de Noordpier, Wijk aan Zee. Er waren tal van activiteiten in het kader van Int.Surfday. Zoals Workshops zandkastelen bouwen, dings maken (repareren van gaten in je surfboard), live bands, etc. Maar TeamXbionic kwam voor andere zaken: Een gratis intro-les voor Renata, een waar talentje: ze wist al te staan binnen een uurtje les. En Elwin ging boards uitproberen. Al die uitgestalde waar mogen proberen, voelde als een jochie vrij-winkelend in de snoepwinkel, maar absolute favoriet was de 6.8 Superfish van 7Surfboards. Ideaal voor onze onvoorspelbare Nederlandse klotsbak met holle golven.

Het zilte water loopt ons nog uit neus en oren, wat heerlijke dag! Met dank aan OZ-lines, voor de geweldige organisatie!

Renata staat al in de 1e les!
Renata staat al in de 1e les!

 

L: new candy ;-)
L: new candy 😉

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*