Klaar voor 52 uur afzien in Slovenië

De kisten zijn ingepakt, fietsen in orde gemaakt, eten ingekocht en de laatste verplichte materialen zijn ingeslagen. We zijn er dus klaar voor! Voor zover je er klaar voor kunt zijn natuurlijk. Vrijdag om 10 uur staan we aan de start van de Adventure Race Slovenië. 52 uur later, dus zondag om 14 uur, moeten we bij de finish zijn. Wat we in de tussentijd moeten doen? 130 km trekking, 195 km ATB, 2 km door grotten kruipen, 11 km skeeleren, 10 km ATB oriëntatie, 100 m abseilen, 10 km oriëntatielopen, 5 km GPS oriëntatie en 3 km skiken. Kortom, een aardige uitdaging. Er staan een hoop Europese top teams aan de start, dus ook het deelnemersveld vormt een uitdaging. Uit Nederland is er nog één ander team, een gelegenheidsformatie Team WAMM.

De race is live te volgen, alle teams krijgen een GPS-zender mee, waarmee je onze vorderingen de hele tijd in de gaten kunt houden. Met een beetje geluk wordt ook het leaderboard goed bijgehouden. Kaarten e.d. kun je vinden op http://live.adventurerace.si/.

Wij hebben er zin in en zullen proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden.

Lisette, Elwin, Harm en guest-star Erik Birkhoff

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on Klaar voor 52 uur afzien in Slovenië

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*