Slo(op)venië.

Achterop bij LiZ
Achterop de kajak bij LiZ

Inmiddels zijn alle teamleden weer retour NL, gezond en wel (op wat blaren en ruwe plekken na..) En kijken terug op 51 uur racen met heel veel ups (letterlijk: 6800+ hoogtemeters) en weinig downs (zoals dat de uitslag nog niet definitief bekend is, vanwege een computerstoring..).

Een gedenkwaardige race:
Slovenie, het ‘Zwitserland van OostEuropa’: een decor als live prentbriefkaart .
WW3(-) kayakken op ‘Sit-ons’.
Strategisch racen met ‘waarde-CPs’ en ‘Zones’ en loop-/fiets etappes die voor gewone stervelingen niet haalbaar zijn..
En uiteraard een opperbeste teamspirit, dat gewoonweg niet
stuk kan.

Binnenkort een report op deze teamX-bionic website, vol info en achtergronden over de race-aangelegenheden die je zo graag zou willen weten, of juist niet. Nu even uitrusten.. (alhoewel.. lekker weer voor een trainingkje..)

klaar
Zo klaar...

En videootje van dag 1.: http://player.vimeo.com/video/25558506?title=0&byline=0&portrait=0

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Slo(op)venië.

  1. Het was inderdaad genieten! E+L+E, helemaal top weekendje. Maar uhm, wie schrijft dat verslag? Waren we daar al over uit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*