de hARz 2011

Zoals Harm al aankondigde, gaan er twee X-Bionic teams op pad deze week. Van vrijdagavond tot zondagochtend lopen, fietsen, zwemmen (!) Elwin en Arnaud door het Duitse hARz gebergte. In de wedstrijd – uitgezet door Winfried Bats – doen veel nederlandse maar ook een aantal sterke internationale teams mee. Na 36 uur plezier hopen we ten eerste aan de finish te komen, en ten tweede misschien een top vijf notering eruit te kunnen slepen. Het weer wordt in elk geval aanvaardbaar (afhankelijk van welk dorpje je googled, en in tegenstelling tot vorig jaar toen het flink koud en nat was in de eerste nacht).

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*