X-Bionic Veluwe Classic: het zit er weer op!

En het werd weer een mooie editie van de X-Bionic Veluwe Classic! Bedankt allemaal! De uitslagen komen deze week op de website te staan. René plaats zijn foto’s waarschijnlijk op dinsdag op zijn website: www.rsa-adventure.nl. We horen graag jullie reacties, die kun je hier kwijt.

And it was a nice edition of the X-Bionic Veluwe Classic, thanks to all of you! De results will be on this website this week. René will probably put his pictures on his website on tuesday: www.rsa-adventure.nl. We like to hear your reactions, you can put them here.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*