Nee, jullie bedankt!

Kijk, dit soort verrassingen maken het organiseren van een Adventure Race dus extra leuk! Bedankt verticald! Of zijn de chocoladeletters bedoelt om ons vet te mesten?

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

3 Comments on Nee, jullie bedankt!

  1. Gelijk die achterdocht Harm, wat denk je wel niet van mij??? 😉

    Met een beetje gelukt kan je misschien binnenkort ook wel iets in je schoen vinden (tijdens een Adventure Race, natuurlijk!).

  2. Mwah, de laatste keer dat ik in mijn hardloopschoenen keek kwam er een flinke guts water en modder uitlopen… Al kan ik daar alleen maar die sukkel de schuld van geven die het leuk vond om de knijpers ónder de campusbruggetjes te hangen 🙂

  3. Yummie!!!!
    Mwah, gewoon weg yummie… geen achterdocht.. nee, niets daarvan… behalve dat chocolade natuurlijk errug lekkur is… ook al je niet raced..
    Dank jullie wel !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*