Ama Dablam update

copy from their facebook page:

Congratulations to the Z-Wave Expedition! I got a report that the summit day was a long climb, with no easy spots. Three of the members summited on Sunday, after 15 hours roundtrip from Camp 2 to Camp 1. Mariusz reports that they could have shortened it by 2-3 hours, but there were other parties that they had to pass. The SMS that I received used the phrase “three members reached the summit so far” so it sounds like the rest of the team is going to give it another go.

Meer nieuws volgt wellicht op facebook.

Elwin en Reni zijn met hun Poolse teamgenoten aangekomen in het basecamp van de Ama Dablam en het echte werk gaat nu beginnen. Als voorbereiding heeft een deel van het team Island Peak getopt en het plan is om op zondag een toppoging te doen op de Ama Dablam. IJs en weder dienende uiteraard…. Fingers crossed dus voor het hele Z-Wave Ama Dablam team! Volg de updates op de expeditie website of hun facebook pagina. Daar is eventueel nieuws waarschijnlijk het snelst te lezen.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*