Oude liefde roest niet…

Survivalruns… Het moet zo’n 13 jaar geleden zijn dat ik me er voor het eerst aan waagde. Volkomen onvoorbereid, pijnlijke ervaring… Het duurde nog een paar jaar voor ik me meldde bij Survivalgroep Fit, maar al snel bracht ik daar heel wat avonden in de week door. Periodes met 3 touwtrainingen in de week, een paar jaar competitie gelopen, waaronder 2 jaar in het TSC. Heerlijk, zo’n traingsmogelijkheid om de hoek. Maar een dubbele programma, zowel adventure races als survivalruns, was eigenlijk niet haalbaar, dus verdwenen de survivalruns langzaam naar de achtergrond. Zo ook mijn trainingen bij Fit en verhuizen naar Rhenen hielp niet echt mee. Het moest er dus van komen en na 10 jaar heb ik mijn lidmaatschap met pijn in het hart opgezegd.

foto: Glenn Verwey

Gelukkig was daar nog de Dinxperloop! Een mooie gelegenheid om er een punt achter te zetten, want we starten met een volledige Fit startgroep. Mijn laatste survivalrun was alweer bijna 2 jaar geleden, het aantal touwtrainingen in die tijd op één hand te tellen. En toch ging het erg lekker. Het mooie weer hielp daar zeker aan mee, de hindernissen waren goed te doen, goed gezelschap (Ries, bedankt)… In  één woord: genieten! Survivalrunnen is gewoon erg leuk en dat de spieren na een hindernis of 30 toch wat vermoeid begonnen te raken… ach, dat mag geen naam hebben. Mannen en vrouwen van Fit, bedankt! Ik kom nog wel eens langs in Zeist, survivallen is leuk, Fit een toffe club. Oude liefde roest niet…

foto: Glenn Verwey

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

7 Comments on Oude liefde roest niet…

 1. Hmm, zal je missen in Beltrum komend weekeinde. Zal aan je denken, omdat ik ongeveer dezelfde curve doormaak. Vorig jaar welgeteld 4x op ‘de baan’ geweest en 1 wedstrijd gedaan..
  For good times sake!
  Elwin.

 2. Mis je nu al, maar hou in gedachten, als je een keer twee man nodig hebt, en je wilt het een race wat rustiger aan doen, Ries en mij kun je altijd bellen.

 3. He Gert, ik jou ook! Maar geen zorgen, ik kom nog net zo vaak op de dinsdagavond training als vorig jaar, dus zoveel verandert er niet 😉

  En rustiger aan doen? Ik hoorde juist van Ries dat jullie ruige plannen hadden om toch nog één keer te gaan vlammen in het buitenland? Als je nog iemand nodig hebt, dan roep je maar!

 4. .. en Beltrum was mooi. Kniediepe bagger is bijna net zo leuk als doorwadingen met ijsschotsen op borsthoogte..
  Ben de sjaak voor een verslagje op de FiT pagina, dus binnenkort meer.. 😉
  Pret!
  Elwin.

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. Survivalgroep Fit-Zeist » Blog Archive » Dinxperloop

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*