Geen Veluwe Classic 2012

Meestal is dit het moment dat we vol trots aankondigen dat de inschrijving voor weer een Veluwe Classic geopend is. Dit keer niet… We hebben, na uitgebreid wikken en wegen, besloten om dit jaar geen 16 uurs race te organiseren. De voornaamste reden hiervoor is we onze aandacht dit jaar volledig willen richten op andere activiteiten, waaronder deelname aan het WK in september dit jaar. Het organiseren van een race kost een hoop tijd en die kunnen we dit jaar niet opbrengen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Plannen zijn er genoeg voor in de verdere toekomst, we houden jullie op de hoogte!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

6 Comments on Geen Veluwe Classic 2012

  1. Geen Harz, geen AR France, en nu ook geen VC, erg jammer, maar wel begrijpelijk, succes allemaal met de voorbereiding.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*