Voorbeschouwing Southern Hills

Terwijl de rest van het team zich over het verre buitenland verspreidt, neemt Arnaud zaterdag als solo deel aan de Southern Hills 2008. Solo racen is ongebruikelijk, dus het is spannend om eens te zien wat daarvan komt. Het deelnemersveld is stevig, met Winfried van www.team-ami.nl , Jeroen van Dart Merrell (www.adventureracing.nl), Wouter Dirk van www.verticaldissidents.net en Maarten van www.outdoorvalley.nl . Met een opgeknapte fiets, nieuwe kleertjes en enorme competitiedrang als ingredienten, wordt het een heerlijke race!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

4 Comments on Voorbeschouwing Southern Hills

 1. Helaas is leeftijd niet de enige variabele. Andere variabelen met een flinke voorspellende kracht zijn onder meer: geneigdheid tot fouten maken (hmmm), kwaliteit van materiaal (dan zou ik moeten winnen), toeval (tja) en vorm van de dag (moet beter zijn dan vandaag).

 2. Arnie, zet ‘m op, onze hele team-eer rust op schoudertjes.
  Denk aan ons: Maak geen fouten, zoals wij ook nooit doen.. 😉
  Ik ga ondertussen eens even lekker onder-water walsen in de driftige gletschermelk van de Ecrins.
  Heeft iemand zogauw een spoedcursusvideo eskimoteren beschikbaar?
  Cheerio,
  L.

 3. Eskimoteren? Da’s toch met de neuzen tegen elkaar?!?! Dus een twee-persoons kajak waarin de voorste naar achteren kijkt… en dan, dieieieiep buigen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*