Eindelijk… lente…

Zondagochtend, het hele dorp is nog in diepe rust (of op weg naar de kerk) terwijl ik mijn bootje naar de Rijn draag… Op het water blijkt het toch flink te waaien, maar gelukkig breekt al snel ook de zon door. Niets en niemand op de rivier, een enkele fietser op de dijk, alleen het geluid van de peddels in het water. Lekker, lente…

 

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*