Raid Vert – En dat is twee…

In zware omstandigheden zijn Elwin en Harm er in geslaagd om ook de tweede wedstrijd van de WERS te winnen. De achterstand die ze bij de proloog opliepen werd ruim goedgemaakt op de tweede dag. Met bijna 20 minuten voorsprong bereikten ze na zo’n 7 uur de finish, wat voldoende was om het eerdere tijdverlies goed te maken. Hierdoor gaan Elwin en Harm ook ruim aan de leiding in de WERS. Lisette kwam door een griepje helaas niet in actie.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*