XVC 2011: eindelijk afgerond :-)

Soms loopt de planning wat anders dan verwacht… En dan blijft er wel eens een knijpertje hangen. Of een stuk of 8… Zo hingen er nog een zwikkie kniptangetjes rond het veluwemeer, die de barre winter hopelijk hadden overleefd. Dankzij onze voortreffelijke planning (jaja, drie maanden geleden hadden wij al voorzien dat het de enige mooie dag van de week zou zijn) mochten we onder het genot van een heerlijk zonnetje de knijpers al wadend/zwemmend en (omdat dat allemaal behoorlijk lang duurde) kajakkend ophalen. Volgende keer een 10 km zwemetappe tijdens de Veluwe Classic? Best te doen, als je regelmatig met je voetjes aan de bodem kunt. Wij sloten de avond af met een voortreffelijke barbeque, inclusief banaan met chocola… De XVC 2011 is nu ook voor ons echt afgesloten…

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*