WK – de laatste voorbereidingen

Voor diegenen die het nog niet weten, over 3 weken staan Lisette en Harm aan de start van het WK Adventure Racen in Frankrijk. De meeste voorbereidingen zijn vooralsnog niet gepost op deze website, dus check de komende weken dan ook vaak de volgende links:

De webpagina van het WK-team: www.dutchbionix.nl (of druk op de knop WK2012 in het menu hier boven).

Verder worden er veel live-updates geplaatst op de Facebook-pagina: http://www.facebook.com/DutchBionix Like de pagina en krijg meteen de laatste updates!

Voor we vertrekken zullen we ook de links naar de wedstrijd pagina, live feeds etc hier plaatsen.

Wij zijn er bijna klaar voor!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*