It’s on!!

Er gaat een hoop gebeuren dit weekend. Zoals bekend starten Harm en Lisette morgen als Dutchbionix op het WK AR in de Franse alpen. Na maanden training en voorbereiding en een hele week materiaalcontroles, gezondheidschecks en proberen rust te pakken temidden van de pre-racestress, gaat een van hun grootste avonturen ooit bijna beginnen.

Op een iets bescheidener schaal betreden Elwin en ik, na lange afwezigheid, morgen ook het strijdtoneel. In Eindhoven start om 10:00 uur de 10e Outdoor Challenge. Deze korte maar intensieve race dwingt ons iedere keer weer tot het uiterste. Eigenlijk is het een urenlange sprint. Ondanks, of misschien juist doordat dat we er allebei een tijdje uit geweest zijn en onze sportuurtjes vooral fietsend cq. surfend doorbrachten, hebben we erg veel zin om er morgen vol in te gaan. We zijn niet de enigen: er valt namelijk wat te verdienen. De winnaar van de race mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen Adventure Racen noemen! We maken ons niet al te veel illusies, we zijn immers niet meer echt op elkaar ingespeeld na twee jaar afwezigheid. Maar we gaan ons best doen het de andere teams zo moeilijk mogelijk te maken en ondertussen vooral lekker buiten te spelen.

Komende week lees je hier hoe het gegaan is in Eindhoven en hoe het gaat in Frankrijk. Wij gaan intussen lekker racen. It’s on!!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*