Voorbeschouwing Malheur Raid XL

Dit weekend gaat de West European Raid Series verder. In het Zuid-Belgische Froidchapelle (what’s in a name…) komen zo’n 50 Franse, Belgische, Britse en, jawel, Nederlandse tweetallen samen om het uit te vechten in een 32-uurs race. Op het menu staan 130 km mountainbiken, 30 km hardlopen, 30 km kayak, 2 km zwemmen (omslaan met kayak niet meegerekend) en geen slaap.

Het niveau van de vorige WERS wedstrijd lag ontzettend hoog, getuige ook de uitslag, en ook nu verwachten we enorme concurrentie. Naast de bekende WERS-toppers nu ook top-racers uit Engeland… het worden zware tijden.

Maandag is de uitslag bekend, dan meer nieuws.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on Voorbeschouwing Malheur Raid XL

  1. Het gaat in ieder geval lekker weer worden 🙂 Net de startlijst nog even bekeken, amai, da’s geen slappe pannekoek wat er allemaal aan de start komt!! Ik heb d’r zin an!

  2. Veel succes daarzo! Prachtig weer erbij, mooi groen, goede watertemperatuur, gaat goedkomen. Erg jammer dat ik zelf niet mee kan doen door m’n werk.
    Ik lees hier straks het verslag wel! Zet ‘m op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*