Elwin vs Wondroos (2)

Ik heb net weer wat heen en weer ge-smst met Elwin, zijn vingers werken dus nog maar praten is nog lastig… Gisteren ging het niet zo best met hem, er was zelfs sprake van dat hij de nacht op de IC moest doorbrengen aangezien hij naast de wondroos ook een lichte longontsteking heeft gekregen. Wondroos is op zich al een zeer agressieve infectie, maar met complicaties erbij wordt het allemaal nog wat vervelender. Verplaatsing naar de IC was uiteindelijk niet nodig, al heeft de IC arts hem wel extra in de gaten gehouden. Vanochtend voelde hij zich alweer wat beter, hij is weer gedouched en geschoren, maar nog wel erg snel moe… Hoe lang hij precies in het ziekenhuis moet blijven weten we nog niet, Elwin schatte zelf een weekje…

We houden jullie op de hoogte…

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

5 Comments on Elwin vs Wondroos (2)

 1. Nou,

  Ben ik effe blij dat ik Elwin ben komen oppikken. Voor hetzelfde geld had je een “niet zeuren, doordoen” naar je kop gekregen.

  Blij dat ik toch de juiste beslissing nam.

  zijn jullie trouwens zeker van die CP B9 (die volgens jullie google-map fout hangt?)

  Roel

 2. He Roel, 99% zeker hing die te ver naar het noorden. Wij kwamen namelijk van dat pad uit het oosten wat er niet meer was, straks oost gelopen en toen moesten we nog héél ver naar het noorden. De kruising die op de kaart stond was er niet meer, wel ééntje naar het noorden. Als je een wat gelukkigere routekeuze had kwam je er direct uit, wij nu net niet… Och…

 3. Hoi Roel,

  inderdaad, ik denk ook dat hij verkeerd hing. Wij hadden daarmee overigens geluk. Kwamen hem dus te snel tegen komend vanuit het noorden. Weliswaar op een plek waar de paadjes min of meer klopten, maar duidelijk te laag en te vroeg.
  Verder niet getreurd hoor.

 4. You mean to tell me that of all the rims Velocity makes, the only one worth talking about is one made for the tiny, almsot microscopic market of stupid 650B bikes?MTBR needs much better Interbike correspondents. Please.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*