Elwin vs X (3)

Tsja, “Elwin vs Wondroos” is veranderd in “Elwin vs X”… Niet omdat de sponsor dat zo graag wilde, of omdat wij het beter bij de teamnaam vinden passen, maar omdat de doktoren in het VU Medisch Centrum eigenlijk niet weten wat voor infectie Elwin onder de leden heeft. Dát hij een infectie te pakken heeft is wel duidelijk, zijn rechtervoet en -been zijn opgezwollen tot aan zijn knie en de streepjes op zijn been geven aan dat de zwelling in de afgelopen dagen alleen is toegenomen. Je hoeft geen graad in de geneeskunde te hebben om in te kunnen schatten dat dat geen goed teken is… Wel een goed teken is dat Elwin voor het eerst sinds dagen koortsvrij is (jippie!) en dat de lichte longontsteking ook de kop is ingedrukt. Zijn gehele gesteldheid is dus wel wat beter, maar het is geen vergelijking met de fitte kerel die Elwin normaal is.

Het blijft dus allemaal vaag… hoe lang hij nog in het ziekenhuis moet blijven? Niemand die het weet… Wat hij heeft? Geen idee… Hoe lang is hij er in totaal nog zoet mee? uhm…

Elwin gaf tijdens ons bezoekje (vanavond ben ik met Timo en Petra even langsgeweest) aan dat het gepraat en gebezoek hem wel érg veel energie kostte… Hij vroeg zich af of hij voorlopig misschien beter geen bezoek kon ontvangen (misschien wilde hij gewoon onaardig tegen ons doen, dat kan natuurlijk ook)… Voor je onverwacht met groot enthousiasme bij hem binnenrent, stuur hem even een sms… Of naar mij (06-40921999), dan kan ik eventueel wat proberen te stroomlijnen qua “bezoekjes uit de sportwereld”. Mocht je een kaartje willen sturen, zie het adres in de post hieronder.

Sluiten we af met een prijsvraag, de winnaar krijgt een kakelvers potje bramenjam: Wat is dit? elwin_vu

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

6 Comments on Elwin vs X (3)

  1. Dat Adventure Racend Nederland nu 2 mensen in een maand in de lappenmand heeft, komt niet zo vaak voor 🙂

    Ik weet wat het is om in het ziekenhuis te blijven en stil te zitten. Mijn wond is na bijna 6 weken ook nog steeds open.

    Heel veel sterkte, wellicht kunnen we samen straks een boek schrijven hoe je het best na een AR kan revalideren…

    Pepijn

  2. Hé L-win,

    Helaas weet ik ook niet wat dan wel de oorzaak is. Wat ik echter wel denk te weten is dat jij de juiste attitude hebt om welke ‘tegenslag’ dan ook te overwinnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*