Elwin vs X (4)

Zaterdag krijg ik – als ik op het punt sta om naar het trouwfeest van Arnaud en Marije te gaan – weer een sms-je van Elwin. Hij mist jammer genoeg het feestje en probeert terwijl wij varken-van-het-spit eten om de bacteriën de kop in te drukken. Het eerste deel van het bericht is positief, Elwin heeft goed geslapen en voelt zich een heel stuk beter. Hij is uit zijn bed en drinkt een kop koffie bij het raam. We kennen de koffie-verslaving van hem maar al te goed, dus dit moet een goed moment voor hem zijn. Het verdere bericht is helaas wat minder vrolijk, de infectie breidt zich nog altijd uit en heeft (zoals Elwin het omschrijft) “bijna de drilpudding van de kont bereikt.. zorgelijk”. Er komt een chirurg kijken, wat dat ook voor onheilspellends moge betekenen… Als alles helemaal goed gaat sturen ze zo’n kerel ook niet langs, lijkt mij…

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Elwin vs X (4)

  1. Beterschap man!!! (weten ze het niet, denk misschien aan de “chinees” -acupunctuur en kruiden- ook voor uw bami) voorspoedige genezing!!! met sportieve groet, alex -survival fit zeist-

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*