Elwin vs X (5)

Zojuist kreeg ik een telefoontje van Elwin. Aangezien hij al een week amper tot praten in staat was is dat al een goed teken. Maar hij had nog meer goed nieuws, want morgen mag hij naar huis! Dat kan betekenen dat hij terminaal en opgegeven is, óf dat het goed met hem gaat. Gelukkig is het het tweede…

De antibiotica (ondertussen door Elwin omgedoopt tot anti-X-Bionica) heeft zijn werk goed gedaan, waardoor de olifantenpoot er na het verwijderen van de zwachtels weer uitzag als L’s kleine poezelige voetje. Wel wat kleiner dan voorheen, want de spierpmassa is enigszins verdwenen. Thuis moet hij nog een weekje door met antibiotica slikken totdat de laatste radicale bacteriën hun “Tora-Bora” hebben verlaten, maar daarmee zou het eigenlijk weer in orde moeten zijn. Bovendien heeft hij nu een week optimaal kunnen rusten, dus is ie helemaal klaar om weer volop te gaan trainen 😉 Kalm aan weer opbouwen is het devies…

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

9 Comments on Elwin vs X (5)

 1. Pffft,

  En ik ging vanavond m’n kaartje op de post doen met spoedig beterschap (heus waar, geen grapje of goedkope uitvlucht). Het was een mooie kaart met een aap erop, en een tekst die iets zei over apestreken en zo! En ook het adres had ik al keurig opgeschreven…

  Toch blij om te horen dat alles weer in orde komt.

  Volgend jaar zijn in elk geval lange broek en getten verplicht materiaal voor de Malheur Raid XL!

  Roel

 2. He Roel,

  Bokshoornlaan X in Amstelveen, daar woont ie vanaf morgen weer 🙂

  En als jullie nu eens eerst de bramen wegmaaien, is dat geen beter idee?

 3. Het mag wel een soort van wonderbaarlijke genezing heten, donderdag nog een vod, zaterdag nog steeds een poot als een dino en vanavond is ie vast weer op de training…

 4. Als Elwin vanavond al gaat trainen, Laat hem dan z’n post eens gaan oppikken in het ziekenhuis.

  Lief als mijn vrouwtje is, heeft ze de postkaart gisteren toch op de bus gedaan.

  Zo komt de aap toch nog uit de mouw.

  Roel

 5. @ Harm. Bramen? het lijkt me dat dit niets met de organisatie te maken heeft, maar meer met de routekeuzes die gemaakt zijn. Ik heb een tijdje geleden een groot deel van het parcours verkent. Ik heb geen braam gezien! Het enige wat ik tegenkwam was … sneeuw :0)

 6. Wat een geruststelling ! Iedereen zal wel redelijk bezorgd geweest zijn maar als organisator ben je soms nog meer bezorgd over alles wat gebeurt is tijdens de race….benen zijn blijkbaar jaarlijks een terugkomend probleem…ofwel kogels ofwel vieze beestjes er in.

 7. Enorm bedankt!

  Ha beste Racevrienden,
  Ik wil Arnie’s huwelijksbootje voorlopig niet doen wankelen aan het begin van de website, dus doe mijn bericht even inhakend op de comments bij een vorige thread:
  Tja, het was me een raid-XL, in ieder geval heeft het me een been-XL opgeleverd helaas ten koste van ca. 30% van mijn overige spiermassa.
  Maar ik ben goddank uit het ziekenhuis gezet en denk thuis nu echt te kunnen herstellen. Het enige probleem nu nog zijn een aantal terreur brandhaarden in mijn voet die moeilijk door de antiX-biotica coalitie te bestrijden lijken. Maar ‘we’ll smoke them out of their holes!’ Gewoon wat geduld nodig.
  Bij deze wil ik jullie allemaal, en in het bijzonder diegenen die elke avond voor mij gebeden hebben.. nou, ok, in ieder geval die een kaartje of smsje hebben gestuurd enorm bedanken, dat was me een enorme steun. Het is echt fijn om te weten dat je niet alleen vecht.
  Ik hoop jullie gauw allemaal weer aan de streep te ontmoeten (al zal Raid74 wel iets té optimistisch zijn.., dan toch zeker bij de FRTN).
  Goed volk!
  Bedankt lui, vanuit mijn tenen (au).
  Elwin.
  PS/ O enne, Danielle heeft wat mij betreft de wisselpot Bramenjam verdiend met haar tip over een dergelijke aandoening, maar ipv bramenstruiken, veroorzaakt door een vleesetend vliegje.. veel smeuiger dan mijn versie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*