Kano-training in de Biesbosch

Het wordt weer eens tijd dat mijn racemaatje Eef en ik weer eens op pad gaan. Want na de laatste wedstrijd, die in het water gevallen was, werden we geremd door Eefs knieblessure. Een week voor vertrek wordt ik ook minder mobiel vanwege een infectie aan mijn grote teen, waardoor ik nogal moeilijk loop. We besluiten om het onderste deel van het lichaam maar te gaan negeren en eens aan onze kanokunsten te gaan werken; dus we gaan een weekendje peddelen in de Biesbosch.. Met een volle boot vertrekken we vrijdag uit de haven. Met alle noodzakelijke materialen om drie dagen door te komen;-).

p1010006-custom.JPG

We hebben drie dagen lang de Biesbosch rondgedoold. Onderweg waren er bijzonder veel special tasks, gelukkig zijn we daar dol op. We wisten allerlei leuke kreken te vinden, waar of te weinig water stond met te veel blubber of een boom de gehele weg versperde. Regelmatig stonden we dan ook met zijn tweeën te balanceren op een boomstam om de kano er over heen te manoeuvreren.

Al met al een leuk (& vooral zonnig) weekend waarin we het nuttige met het aangename prima wisten te combineren…

p1010021-custom.JPG

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on Kano-training in de Biesbosch

  1. LiZ@ heeft ook een Xbionische dubbele biceps!
    Komt van het klimmen.. 😉
    Stoer! Inspirerend, ik mag straks wellicht nog ff niks met de benen doen, peddelen kan altijd, dat lijkt me revalideren in optimaforma. Ik begin vast pakken! (ok, ok, ik ‘laat’ pakken)
    Cheerio,
    L.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*