Raid XL 2007 – Murphy enzo

Soms zit het allemaal niet zo mee… In het eerste gedeelte van de Raid XL ging al van alles mis, maar uiteindelijk wisten we ook de finish niet te halen… Harm ging al aan het begin van de 25 km lange loopetappe door zijn enkel, die tegen het eind van die noodgedwongen wandeltocht toch wel heel erg dik was geworden. Een lichte kater dus, al hebben we ons al met al toch goed vermaakt, zoals je ook in ons verslag kunt lezen.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*