X-Bionic Veluwe Classic

In het eerste weekend van oktober 2008 organiseren we een 16 uurs Adventure Race, die de naam “X-Bionic Veluwe Classic” heeft meegekregen. Alle informatie over deze race kun je nu op deze pagina vinden: X-Bionic Veluwe Classic. Je kunt je vanaf nu dus ook inschrijven!

Het is 95% zeker dat tijdens deze race ook gestreden gaat worden om de Nederlandse Studenten Kampioenschappen. Ben je student? Schrijf je dan samen met een collega-student in en ga voor deze titel!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on X-Bionic Veluwe Classic

  1. Hmmm 1e weekeinde van oktober… das toch de Limburg Mountain Challenge of is er dit jaar een klassieke LMC naar de Veluwe?? Ben beniewd….. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*