Even weer samen trainen..

Nog even en dan staan we weer aan de start van de GKM 3-daagse. Omdat Eef en ik vanwege haar knieblessure de afgelD:\Liset\fotos\boogschieten.jpgopen periode niet zoveel gesport hebben samen, hebben we het geprobeerd om dit in een weekendje in te halen. De sfeer zat er weer goed in. En de pijlen na veel herhalen ook wel;-). Dat scheelt weer een boel strafmeters…. Ja, wij gaan dit jaar het wederom tactisch spelen.

Eef in de touwen.   Liz schiet altijd raak!

Eef turnt door de hindernis

Zie je wel, LiZ schiet altijd raak! 

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Even weer samen trainen..

  1. Zo, ai, daar krijgen wij nog een hele dobber aan als we in hetzelfde klassement uitkomen. Ik ga ook maar snel hard trainen, vooral omdat ik dus de pijlen wel altijd misschiet..

    TrainZ!
    Elwin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*