GKM resultaten

Na een aantal jaren met Franse zeges is de GKM dit jaar weer naar een Nederlands team gegaan. Hoite en Allard van Team Salomon wisten de overwinning binnen te halen. Elwin wist samen met Reni de 3e plaats in het WERS klassement te bezetten, wat gezien het feit dat Renate debuteerde een zeer mooie prestatie is! Lisette en Eveline wisten helaas geen potten te breken. Het zat eigenlijk al vanaf de proloog al niet mee, waardoor ze ergens in de staart van de uitslagen zijn beland.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*