Testen doe je in… de Alpen

Harm testte sokken in Siberie, Arnaud testte het complete materiaalpakket in de Alpen. Tijdens drie weken klimmen en cursus geven zijn X-Socks, X-Bionic kleren, Leki Ultralight stokken, Deuter rugzakken en Schoeffel jassen uitgebreid getest. Uiteraard waren er geen klachten. Veel klimmers keken vooral jaloers naar de mooie X-Bionic onderkleding, die ik vrijwel elke dag aanhad (zonder overmatige geurtjes). Hier bijvoorbeeld, op de Aig. Superieure de Tricot.

X-Bionic in de Alpen

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*