X-Bionic Veluwe Classic

Het parcours staat voor het grootste gedeelte vast, de draaiboeken worden geschreven, dus wij zullen er op tijd klaar voor zijn. Ook de inschrijvingen lopen naar wens, al kunnen er nog voldoende teams bij! Twijfel je nog? Misschien trekt dit filmpje je over de streep. Je kunt hier meer informatie vinden én je inschrijven.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

3 Comments on X-Bionic Veluwe Classic

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*