Dam2Dam

Massa evenementen vallen niet echt onder het kopje ‘adventure’. Maar Elwin maakte (weer) eens een uitzondering. De Dam tot Dam loop moet elke (reserve) Amsterdammer eens gedaan hebben.
Met het 15 koppige bedrijfsteam van McCain werd een mooi sponsorbedrag bij elkaar gelopen voor KIKA. Waar je overigens nog altijd een duit aan bij kunt dragen: http://www.foodservice.mccain.nl/nieuws/damtodamloop.ecp
Deze loop van 16km van Amsterdam naar Zaandam is geen loop om een mooie tijd neer te zetten. Door warmte en drukte bleef Elwin’s klokje doortikken tot 1:06.
Een aparte ervaring was het wel. s’Nachts terug gevlogen vanuit de uitgestorven bergen in Polen om te ontwaken in een deinende zee van 35.000 deelnemers en even zovele toeschouwers, compleet met dweilorkesten en straat disco’s. Organisatie alle lof: De sfeer was top en de logistiek perfect geregeld.

McCain op X-sokken
McCain op X-Socks.

McCain Team
Het team.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*