Orientatieloopje Papendal

Mitch en Arnie waren woensdagavond te gast bij de Orientatielopers van Argus. Een Sprint-loopje (dat betekent hier geen 8 uur, maar 3km) met maar liefst 17 CPs werd afgelegd. Tijd van de winnaar 15 min 0 sec. Wij waren heel wat langzamer: 21:04 voor Mitch en 20:10 voor Arnie. Aanrader om dit vaker te doen; het is gezellig en moeilijk.

Plaatje

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*