Kian weet wat goed voor je is…

Kian, de jonge telg van onze Team-Ami concullega’s Winfried en Miriam weet al op jonge leeftijd precies wat hij wil. Geen inferieure kwaliteit onderkleding, maar enkel het beste van het beste wil hij aan zo’n gespierde lijf hebben. Geen wonder dus dat hij bij X-Bionic is uitgekomen! Kian, als je de navigatietalenten en kracht van je vader weet te combineren met de souplesse van je moeder, dan houden wij een plekje voor je vrij!

kian_x-bionic.jpg

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*