BU’56 – het verhaal

Mijn ontkenningsfase houdt lang stand dit keer. Als ik vlak voor vertrek nog wat zaken moet regelen, begin ik me bewust af te vragen waarom ik toch altijd voor dit soort dingen in ben. Mijn vriend Erik pest me met “Maar grotten zijn toch je hobby?”. Ja dat wel , maar dit keer is het anders.

Lees hier het uitgebreide verslag: bu56-08.pdf

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on BU’56 – het verhaal

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*