X-Bionic Veluwe Classic

Gisteren organiseerden we de eerste (en zeer waarschijnlijk niet laatste) editie van de X-Bionic Veluwe Classic. Alle nieuwtjes, uitslagen, foto’s e.d. vind je op Veluwe Classic Website. Het was volgens ons een pittige race, waarbij toch teams van alle niveau’s optimaal van het parcours en de omgeving hebben kunnen genieten. We ruimen eerst eens alles op en dan gaan we eens plannen maken voor volgend jaar. Iedereen die meegeholpen / meegedaan / aan ons gedacht heeft, bedankt! We deden het graag…

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

5 Comments on X-Bionic Veluwe Classic

  1. Mooie wedstrijd, mooie en toch ook nieuwe omgeving, volgend jaar weer (alleen misschien dan andere type kano? Eentje die wel bestuurbaar is en niet met de neus onderwat ligt?)Was erg geslaagd! Goed gedaan voor een eerste editie.

  2. Prachtige afwisselende race, mooie omgeving (maar dat wisten we al) prima organisatie, goed weer bla,bla,bla.
    Wodi wij hadden onze Titanic wel willen ruilen met jullie kano, (alsnog gefeliciteerd).
    Een ieder bedankt voor de geslaagde dag.
    P.s. ik had nog wel iets van haring verwacht bij de start!!! Arnaud!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*