Bergrennen in Zuid-Spanje

Voor zijn afstudeervak verblijft Michiel momenteel in Zuid-Spanje. Doordeweeks beklimt en beschrijft hij outcrops langs een van de vele droge rivierbeddingen in het gebied, maar af en toe moet er ook ontspannen worden. Vorige week een kort orientatie-tochtje door het veldwerkgebied, afgelopen weekend bij Cabo de Gata. Hier kan je naast boulderen op het strand en snorkelen (de watertemperatuur was nog prima!) ook goed kan bergrennen. Zonder wegen of paadjes. Een klein, maar erg mooi rondje over verschillende vulkaantjes met spookachtig brokkelige rotsgraatjes. Wijlen Steve zou het terrein “prime snake-territory” genoemd hebben, maar gelukkig deden zich geen onaangename ontmoetingen voor.

Hasta la Pasta!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Bergrennen in Zuid-Spanje

  1. Het is dus toch nog lekker weer geworden bij jullie? Toch mooi dat je dadelijk in topconditie terug komt terwijl je eerste wedstrijd weer ergens in… uh… februari is 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*