BU’56 – The Movie

Het verhaal over de BU’56 hebben jullie hieronder al kunnen lezen, nu zijn ook de filmpjes (gemaakt door onze Engelse collega’s) ook te zien. Het eerste filmpje laat de tocht en alles er omheen zien. Het tweede filmpje gaat over de grotduikers, hoe ze hun tijd doden en finally “to boldly go where no one has gone before”. Meer verhalen en foto’s vind je op de website van Chris Jewell: casj.co.uk

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*