Veluwe Classic in Mountainbike Plus

Het november nummer van Mountainbike Plus (te verkrijgen in de boekenzaak) besteedt uitgebreid aandacht aan de Veluwe Classic. 4 Pagina’s wedstrijdverslag met foto’s, die je als je hebt meegedaan eigenlijk niet mag missen! Als je niet hebt meegedaan, mag je het blad ook niet missen, want het staat verder hartstikke vol met interessante mountainbikeverhalen en trainingstips die ons als adventure racers vast ook van pas komen. Hij ligt al even in de winkel, dus wellicht moet je snel zijn… Als de wiedeweerga de stad in dus!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*