Bestel nu: Arnaud’s aanstaande bestseller

Vorige week heeft Arnaud met succes zijn proefschrift verdedigd. Als wetenschappert telt hij nu dus echt mee! Wellicht heeft een enkeling meegekregen dat tijdens het feest ‘s avonds een alternatief proefschrift aan Arnaud is aangeboden, inclusief alternatieve verdediging.
Dit alternatieve proefschrift staat vol verhalen die Arnaud in de loop der jaren heeft geschreven. Niet over de wetenschap, maar over zijn andere passies: de bergsport en het adventure racen. Het zijn fantastische verhalen, vol dromen, humor en zelfspot, zoals we Arnaud zo goed kennen. Marije heeft deze verhalen gebundeld in een bijna 300 pagina’s dik boekwerk.

Het boekje is ook in beperkte oplage gedrukt, en al direct weer uitverkocht ;-). Mocht je alsnog een exemplaar willen? Dan kan dat. Marije laat binnenkort een aantal boekjes bij laten maken. Per boekje betaal je de kostprijs (ongeveer 15 euro). Laat dan wel vóór 31 december weten of je een exemplaar wilt (e-mail naar marijebroekhuijsen @ gmail.com). Marije zorgt dan voor de rest.

cover_arnaud.jpg

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*