Olne – Spa – Olne, de laatste voorbereidingen

Voor komend weekend hebben we weer een pittige uitdaging op het programma staan. Om aan onze snelheid en duurvermogen in de bergen te werken zullen we met het hele team deelnemen aan de ultraloop Olne-Spa-Olne, een 64 km lange run door de Ardennen. Arnaud en Mitch hebben zich zondag voor de laatste keer op de hollandse heuvels rond Rhenen gestort. Ook die zijn pittig, zoals de foto’s laten zien:

img_3658.jpg img_3660.jpg img_3661.jpg

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on Olne – Spa – Olne, de laatste voorbereidingen

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*