Nieuwe partners voor Polen

Naast de support van onze vaste sponsor TCK-Sports, die ons trouw voorziet van Lowa schoenen, X-Bionic en Schöffel kleding, Deuter rugzakken en andere ‘hardware’, worden wij in Polen gesteund door Reskin en AdventureFood.

ReskinLogo AdvFoodLogo Reskin is een vernieuwende “second-skin”-pleister met erg veel voordelen tov de meer bekende huidbeschermers. Zo zijn de plakkers ademend, bi-elastisch (rekbaar in alle richtingen), gemakkelijk en pijnloos te verwijderen en, het mooiste, herbruikbaar. Na gebruik de pleister onder de douche afspoelen, laten drogen tegen de badkamerwand en hij kan weer geplakt worden! Naar Polen nemen wij verschillende modellen mee om te testen: de BikePatch, AllroundPatch, HeelPatch en NipplePatch. De koude omstandigheden zullen een ultieme test worden voor de Reskin-producten, die al eerder op de proef gesteld werden in zuidelijkere oorden.

AdventureFood behoeft weinig introductie meer. Als “hofleverancier” voor vele (klim)expedities hebben de gevriesdroogde maaltijden zich in het verleden al veelvuldig bewezen als ‘motor’. Wanneer het lichaam schreeuwt om brandstof is het prettig als daar op een makkelijke én lekkere manier aan kan worden voldaan. De maaltijden die meegaan naar Polen willen slechts wat kokend water over zich heen (ín het zakje) en een paar minuten met rust gelaten worden, waarna het foodfest kan beginnen. Een greep uit het menu: Nasi-saté, Pasta ham/kaas, Gehaktschotel en Chocolademousse… dat is weer eens wat anders dan mueslirepen en noedels!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*