Winter Training

Afgelopen maanden hebben we, in voorbereiding op de BWC, uiteraard niet stilgezeten.

Een fillumpie:

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

6 Comments on Winter Training

 1. mooie beelden hoor, en een lekker gevoel geeft het je ook… doet je toch weer zo op de latten stappen voor een toertje, alleen wel iets bredere dan… 🙂

  En is er eigenlijk al bewegend beeld beschikbaar van de bekeerde Eddie the Eagle op ski’s?

  Ciao!

 2. Hey Menno,

  van Ellie krijgen we alleen maar stoere verhalen en goedbedoelde tips te horen… Films en foto’s? Ho maar… De enige keer dat ik hem echt in actie heb gezien met ijs is toen hij hier gisteren zijn dikke enkel zat te koelen 🙂

 3. Leuk filmpje, maar maken jullie nu de concurrentie niet wijzer dan nodig?
  En een beetje vreemde die afwisseling van langlaufen in dik sneeuwpakket en hardlopen in onbesneeuwd bos… Zijn dat verschillende locaties of verschillende momenten door elkaar?

 4. Concurrentie? Wie heeft het over concurrentie? Concullega’s, daar gaan we mee buiten spelen…

  En zie je niet hoe snel we gaan? We hebben heel europa, van tenerife tot Rhenen, doorkruist bij onze trainingen, dan krijg je wel eens wat verschil in sneeuwdikte…

 5. En het leuke is nou juist: Onze masters afvaardiging heeft een speciale techniek ontwikkeld (Niels: patent pending): de hybride langloop.
  Als je goed op het filmpje let, zie je het zo. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt in bos of sneeuw: Op de latten wordt gerend en in het bos gegleden. Kijk die benen maar gaan, dan maakt het niet of er een schoen, ski, sneeuwracket of fietspedaal onder zit. Stug blijven rondjes draaien, is het devies..
  (ik moet toegeven dat ik die techniek zelf niet helemaal beheers, vandaar dat ik op de enige 300mtr lap asfalt die er in de door Harm uitgezette OR parcours zat Zaterdag, mijn enkel verzwikte.. Ik zat te zeer vast in mijn ouderwetse ski-glijpas..)
  Ren en ski voorzichtig,
  L.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*