Olne – Spa – Olne (foto’s toegevoegd)

Vandaag kwamen we met z’n allen in actie bij de ultraloop Olne-Spa-Olne: 66 kilometer trailrun door de Ardennen. Door de regen van de afgelopen dagen was het parcours erg modderig en zwaar. Toch konden de kou, regen en hagel ons er niet van weerhouden om allemaal de finish te bereiken. Elwin was, als verwacht, de snelste van de vijf in ca 7,5 uur. Daarna tikten Arnaud (8.15), Michiel (8.35) en Harm en Lisette (beide 8.58) af. In het algemeen klassement speelden we geen rol van betekenis, wat ook te verwachten was in dit zwaar bezette veld van ultralopers. Verhalen volgen nog. Een slideshow van deze bewogen tocht kun je via deze link starten.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on Olne – Spa – Olne (foto’s toegevoegd)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*