Olne-Spa-Olne: de uitslag

De uitslagen van OSO zijn bekend en hier te vinden: uitslagen. Ondanks dat we in de onderste helft van de lijst terecht zijn gekomen zijn we helemaal niet ontevreden. Temeer, omdat ca 80 deelnemers (bijna 30%) de finish überhaupt niet heeft gehaald. Ook binnen onze categoriën hebben we het prima gedaan. Lisette is er zelfs in geslaagd om 5e te eindigen in de categorie dames onder de 40.  Gezien de gemiddelde leeftijd van de deelnemers duurt het sowieso nog jaren voor we aan onze top zitten qua ultra-trails-lopen.

Het verslag is voor 2/5e af, dus dat volgt zeer binnenkort.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*