BWC09 – The Movie

Tijdens de race hadden we zeeen van tijd die gedood moesten worden. Deels hebben we dit geprobeerd door wat filmmateriaal te schieten. We hebben weliswaar geen IMAX-camera meegesjouwd en zitten ook niet op de film-academie, toch denken we jullie via dit filmpje een ‘beeld van binnenuit’ te kunnen geven. Ontzettend bedankt voor alle support en geniet van ons gezwoeg!

PS: Een verslag in woord is ook in de maak, dat verwachten we volgende week af te hebben.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

14 Comments on BWC09 – The Movie

 1. Michiel,

  koning! Echt een heel mooie film, goed te volgen hoe de race was. Gelukkig hebben we volgende keer een full-time supporter erbij, dan heb je nog meer filmmateriaal om mee te werken, dan kan het gerust een uur worden!

  A

 2. haa,

  fijn top filmpje!
  ziet er goed uit zo’n weekje zonder in te houden op de sportieve toer zijn…

  doei,
  david

 3. Cool! Erg goed filmpje, zeker wel filmacademie waardig, geeft het BWC ploeter- en ploeggehalte goed weer.

  “Volgende keer” lees ik Arnaud? Carpoolen?

  CU bij de NK.

  Winfried

 4. Mooie beelden! En leuk in elkaar gezet.

  Ben al een week lang dagelijks de website aan het checken. Eerst de race volgen, dan een berichtje na thuiskomst, vervolgens dit filmpje en volgende week het verslag. Welk marketing bureau huren jullie in om dit zo te plannen??

  Gefeliciteerd mannen en Lisette. Ik blijf jullie volgen.

  Wout

 5. Nou Michiel en Co. Dat was me genieten van jullie geploeter.
  Hartstikke leuk filmpje.
  Lijkt me ook een goeie training voor een tocht naar de Zuidpool.
  Volgend jaar maybe?
  Rust nog lekker uit en schud de sneeuw van je schouders.
  Liefs,
  Aaltsje
  (lik van Ishtar die ook wel graag was mee gegaan).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*